keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

Kysy, ehdota tai vaikkapa ideoi

Onko jotain mielessä, kenties kysymys, ehdotus tai idea? Vaivaako jokin, jota et ole kumminkaan viitsinyt aikaisemmin kysyä tai ottaa esille? Haluatko ehdottaa postausaiheita, joita toivot toteutettavan? Mikä blogissa toimii ja mikä ei? Mistä haluat kuulla lisää? Haluan kartoittaa blogini lukijoiden ajatelmia ja sen kautta kehittää blogia siihen haluttuun suuntaan.

Nyt olisi siihen hyvä mahdollisuus, sillä kaipailisin teiltä arvon lukijat mielipiteitä. Vastaan mielelläni asiallisiin kysymyksiin, ehdotuksiin, ideoihin yms.. Asiattomat yhteydenotot jäävät käsittelemättä, joten ollaanhan asiallisia.

P.S Alla kuvassa upea A-pentueeni kasvatti FI MVA Dancing Spirit Argent Warrior, joka komeilee yhdistyksen jalostusuroslistalla täyttäen kaikki siihen vaadittavat kriteerit.


1 kommentti:

  1. Moikka,

    Voi olla, että olet aiheesta jo postauksen tehnyt mutta ois kiva kuulla, miten päädyit aloittamaan bloggauksen ja mitkä luulet olevan ne syyt, että lukijoita on kertynyt noin reippaasti! Ja vaikka vinkkejä aloitteleville bloggaajille.
    Pistin nimittäin juuri itse blogin pystyyn, lähinnä siksi että pysyn mukana mitä tuon hurtan kanssa aina tehdään, mut oishan se tietysti kiva jos niitä postauksia joku muukin lukisi. Vinkit olisi siis tervetulleita.
    Meidän osoite on http://gdamncool.blogspot.fi/ saa käydä kurkkaamassa jos kiinnostaa! :)

    VastaaPoista