perjantai 20. helmikuuta 2015

Oikeat välineet ovat kaiken a ja o

Toteutettu yhteistyössä Berran kanssa.

Moni koiraharrastaja on varmaankin kuullut puhuttavan Berrasta ja sen koiraväelle suunnatuista harrastustavaroista. Mikäli ei ole, niin tässä tulee tutuksi niin yritys kuin muutama meidän kokeiluun lähetetty tuote.

Itse olen ostanut melkeinpä suurimman osan meillä käytössä olevista harrastusvälineistä Berralta. Tästä johtuen yhteistyö kyseisen yrityksen kanssa on meidän porukalle erittäin mielekästä. Pidän siitä, että nykyään tuote kestää enemmän kuin pari treenikertaa. Mikään ei ole niin kurjaa kun se, että pari kertaa käytetty tuote alkaa pärköilemään ja sen johdosta on käyttökelvoton. Meillä on vuosien varrella mennyt rikki yksi jos toinenkin patukka juuri siitä syystä, että saumat ovat alkaneet purkaantua. Alma käytti kerran tilanteen hyväkseen ja teki totaalisen selvää eräästä patukasta, kun jäi yksin päiväksi kotiin. Pöydältä oli haettu patukka, jota oli aikomus vähän karhunlangalla paikkailla, mutta kotiin tultuani huomasin patukan täytettä ihan joka paikassa. No se patukka oli entinen ja Berralta tilattiin uusi. Patukat ovat kyllä olleet Alman mieleen jo ihan pikkupennusta saakka.

Meille tuli reipas viikko takaperin mielekäs paketti Berralta, josta löytyi kaksi patukkaa ja hihna. Avasimme paketin yhdessä ja koirien nähdessä patukat alkoi melkoinen vilske. Kumpikin omi itselleen oman patukan, Vilma oranssin ja Alma juuttisen. Minä taisin sitten saada hihnan, kun en ollut tarpeeksi nopea omimaan muuta. Viikon verran olemme tuotteita testanneet ja kovasti ovat olleet tykättyjä. Patukat kulkevat mukana treeneissä ja hihna toimii mainiosti auton ja treenihallin väliä kuljettaessa. Ja mikä parasta, hihna on meidän teemavärin mukainen!Alma tykästyi täysin juuttiseen patukkaan, jossa on yksi käsilenkki. Patukka on kooltaan 8cm x 25cm ja omaankin käteen oikein sopiva. Patukka on melko kova, joten tottuneempi purija ottaa patukasta hyvän ja pitävän otteen. Nuoremman koiran suuhun ehkä hiukan vielä liian kova, mutta yritystä oli kyllä kamppailla tästäkin lelusta. Vilmalle kovempi juuttipatukka toimi oikein kivasti ja se tuntui treeneissäkin olevan mieleen.
  Oranssi Fire -niminen patukka onkin meille ihan uusi tuttavuus. Materiaaliltaan tuote on paloletkua, joka tekee siitä erittäin kestävän. Käsissä patukka on juuttia liukkaampi, mutta yllättävän hyvin pysyy sekin käsissä. Käsilenkki tässäkin patukassa on napakka. Patukka on kooltaan 5cm x 25cm ja suureksi yllätykseksi vieläpä kelluva! Tästähän tuleekin kiva lelu kesän vesileikkeihin, kun nykyiset lelut ovatkin jo parhaat päivänsä nähneet.


Paketissa oli tosiaan vielä meidän väriteeman mukainen, punottu 160cm pitkä fleecehihna. Hihna onkin juuri se, jonka olen monen esim. agilityharrastajan takataskussa nähnyt vilahtavan. Tämä siksi, että hihna on myös oiva palkkausväline. Hihna on erittäin miellyttävä kädessä ja sen pituus on juuri sopiva jokapäiväiseen lenkkeilyyn. Materiaalina hihnassa on käytetty fleeceä ja vahvikkeena nailonnauhaa, joka tunnetaan kestävyydestään. Lukkona on kestävä BGB.
Alma hullaantui hihnasta kyllä ihan totaalisesti, kun sai sitä kanssani vetää palkkana hyvästä suorituksesta. Vaikka koira veti hihnaa ja heilutti sitä ties miten, niin hihna ei kärsinyt vaurioista. 

Jos jokin tuote täytyy nostaa esille, niin se on ehdottomasti treeniliivini. Ostin bannerissa esiintyvän Berran treeniliivin noin neljä vuotta sitten. Liivi on tälläkin hetkellä vielä täysin kunnossa, vaikka sitä käytetään monta kertaa viikossa ja se on ollut kovallakin käytöllä koirien tassujen ansiosta. Mikään ei olekaan niin tärkeää, kun kestävät ja turvalliset tavarat niin ohjaajalle kuin koirallekin.

Niinpä voin yhtyä yrityksen kolmeen toimintaa ohjaavaan periaatteeseen; innovatiivisuus, laatutietoisuus ja asiakaslähtöisyys.

Kiitos Berra!


8 kommenttia:

 1. Voi kuinka hyvänoloisia tuotteita! Minullekin Berra on tuttu ja turvallinen paikka tilata treenijuttuja - meillä on mm. kanssa Berran treeniliivi sekä tuo treenihihna ja kummatkin ovat kestäneet meillä vuosia aktiivisessa käytössä. Tuotteet ovat siis laadukkaita, Berralta on helppoa ja nopeaa tilata sekä valikoima on suhteellisen laaja. Peukut meiltä Berralle :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että muutkin luottavat tuttuun ja turvalliseen! :)

   Poista
 2. Itse haaveilen kovasti tuosta berran treeniliivistä! Ehkä joskus kun pääsen pihiydestäni ja entinen hajoaa ;) Samoin tuo hihna on aina ostoslistalla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo liivi on kyllä jokaisen euron arvoinen, joten suosittelen lämpimästi :)

   Poista
 3. Moikka!
  Löysin tieni ensimmäistä kertaa teidän blogiin ja jäin miettimään mistä oot tilannut nuo joissain aiemmissa postauksissa näkyvät ruskeamustat treenihousut? Oon katsellut Ruotsin puolelta http://fritidsfabriken.se kautta vastaavanlaisia pöksyjä, mutta ootko itse saanut ostettua Suomesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, housut on ostettu ihan Hööksiltä, ratsastushousut -kategoriasta. Hintaa taisi muistaakseni olla n.60€. Todella hyvät ja istuvat housut, tykkään :)

   Poista
 4. Tuollainen Berran treeniliivi voisi olla kyllä kiva omiinkin treeneihin, mutta harmi, kun se on noin hintava... Kuinka hyvin se on kestänyt, jos koira esimerkiksi pomppaa vasten (tapaa koulutetaan meillä pois, mutta satunnaisesti nuo innostuvat liikaa) ? Entäs kestääkö se pesua kuinka hyvin? Lähinnä näitä mietin, kun tuo maksaa aika paljon, niin ei olisi kiva, jos olisi heti risana. Mutta jos siitä todella saa useamman vuoden investoinnin, niin voisi kyllä olla aika mainio lisä treenikamoihin, kuun juuri tuli mietittyä, että treeniliiville olisi tarvetta, ettei kaikkea tarvitse tunkea takin taskuihin... :D

  VastaaPoista
 5. Treeniliivi on ollut kestävä ja se on pestykin moneen kertaan ilman mitään ongelmia. Materiaali on siitä kiva, että lika lähtee yleensä ihan pyyhkimällä pois. Tuohon kun investoi kerran niin uskon että toista liiviä ei tarvitse vuosiin ostaa! :)

  VastaaPoista