lauantai 14. helmikuuta 2015

Piristystä arkeen

Blogi on kokenut täydellisen muodonmuutoksen ja lopputuloksena vähän erilainen värimaailma sekä uudistetut kuvalinkit sekä banneri. Tästä kaikesta saan kiittää ihanaa Jannia, joka tämän meille mahdollisti, kiitos! Mitä olette mieltä uudesta ilmeestä?
Tulevalla viikolla on luvassa paljon mielenkiintoista asiaa, kuten esim. esittelyjä ja tuotetestauksia Berralta ja Nutrolinilta. Jos koiran terveys ja laadukkaat harrastustavarat kiinnostavat, niin olkaahan mukana.

Mainitsemisen arvoinen asia on myös se, että meidän ihana A-pentueemme äiti Vilma täytti perjantaina 13.2 jo viisi vuotta. Lempeä ja viisas äitikoira vietti synttäreitään lapsensa kanssa hangessa viilettäen ja hauskanpito oli taattu!

4 kommenttia:

 1. Ihana uusi ulkoasu, wautsi! Tuo heti aivan uutta ilmettä blogille. Kyllä Janni vain osaa - meidänkin ulkoasu on hänen kädenjälkeänsä ja en voi kuin ihailla toisen taitoja :-)


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään myös kovasti itse! Teidän blogin kautta sainkin innostuksen ottaa Janniin yhteyttä -eikä suotta, sillä lopputulos on todella onnistunut! :)

   Poista
 2. Heips! Ihana rauhallinen kokonaisuus, josta välittyy kuitenkin toiminnallisuus. Kuvia on juuri riittävästi. Minä se jaksan ihailla Essi sinua, tuot valtavasti hyvää tälle rodulle ihanalla persoonallasi ja toiminnalla koiriesi kanssa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ronja, näillä sanoilla jaksan taas hyvällä mielellä pitkään! Tosin sinulta jos joltain osaa odottaa tälläistä. Tiesin jo silloin, kun ensimmäisen kerran tavattiin, että minkälaisesta ihmisestä on kyse <3

   Poista