sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Julkkis-Vilma ja blogin remontti

Olipa iloinen yllätys nähdä oman koiran kuva valkkariyhdistyksen jäsenlehden kannessa! Jokin aika sitten yhdistyksestä otettiin minuun yhteyttä ja pyydettiin saada käyttää kyseistä kuvaa lehdessä, toki suostuin! ;)


Blogi meni taas remonttiin, koska jotenkin ahdistuin edellisistä väreistä, bannerista ja kaikesta.. nyt tein bannerin, josta toivon mukaan välittyy lukijalle se tunne, mistä tässä kaikessa on oikeastaan kysymys; treeniä unohtamatta mukavaa yhdessäoloa. Banneri on edelleen vielä täysin lapsen kengissä, mutta kovasti yritän opetella paremmaksi. Tuonkin tekoon vierähti tunti jos toinenkin, mutta sainpa sellaisen kun ajattelinkin! Värimaailma meni uusiksi ja joitain pieniä muutoksia tein ulkonäköön. Nyt se ainakin miellyttää omaa silmää :)

Olisiko teillä lukijoilla mahdollisesti jotain postaustoiveita, josta voisin kirjoittaa? Jos on, niin eikun ideoita tulemaan :)

3 kommenttia:

  1. Hienossa remontissa blogi ollut - ja onnea julkisuudesta! ^^ Olen aika uusi lukija, niin voi olla, että sulla tämmöinen postaus jo löytynee, mutta miten olisi jotain sen suuntaista kuin 'millaista elämä on ollut valkkarin kanssa?' tai 'miten päädyit juuri tähän rotuun ja mitä kautta ja millainen tie oli pentua etsiessä?' Tämä rotu kun on omallakin harkinta listalla seuraavaksi kaveriksi ^^"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa lukijaksi! Noista aiheista en ole kirjoittanut kokonaista postausta, jokunen sana on tullut mainittua aina välillä. Joten laitan ehdottomasti ehdotuksesi mietintään! :)

      Poista