maanantai 9. maaliskuuta 2015

Iloa arkeen persoonallisista asusteista

Koirille tarkoitettujen asusteiden ja muiden tarvikkeiden ohella suurta osaa näyttelee koiramaailmassa myös ohjaajan erilaiset treeniasusteet. Asusteiden välityksellä voidaan tuoda ilmi paljon informaatiota kanssaihmisille kuten esim. mikä on se oma rotu tai mikä on se oma juttu harrastusrintamalla. Erilaiset painatukset ja brodeeraukset näkyvät laajasti jokaisessa harrastusmuodossa ja nykyään kasvavissa määrin.

Itse käytän varsinkin treeneissä ja muissa koiramaailmaa koskevissa harrastusporukoissa paljon rotutekstiilejä. Ne ovat mielestäni kiva piriste ja tuovat omalla tavallaan tietoa ihmisen mieltymyksistä. Nykyään valinnanvaraa on paljon ja markkinoilta löytyy monenlaista rotukohtaista kuvaa ja tekstiä.
  Mietin tuossa jokin aika sitten, että haluaisin jotain uutta ja innostavaa asustetta. Niinpä aloin miettimään paikkoja, josta sellaisen voisi saada. Harkinnassa oli pipo omalla painatuksella. Markkinoilla on harvoja painatuksen tekijöitä, joilla olisi valkoistapaimenkoiraa muistuttava muotti.. niinpä otin yhteyttä jo facebookista tutuksi tulleeseen Tähtituotteeseen, joka painaa pipot haluamalla kuvalla ja tekstillä. Yhteydenotto johti blogiyhteistyöhön siltä osin, että saan lahjana haluamani pipot, joista kirjoittelen sitten myöhemmin kokemuksia. Olen käyttänyt kyseisen yrityksen pipoja jo aikaisemminkin ja tiesin, että laadukkaita tuotteita olisi siis tulossa. Tähtituote on vantaalainen perheyritys, joka valmistaa, suunnittelee ja painaa kaikki pipot itse.

Aloimme suunnittelemaan pipoa, johon halusin käyttää ehdottomasti meidän kotisivujen logostakin tuttua Vilman siluettia. Musta pipo valkoisella tekstillä ja kuvalla olisi se, josta olen haaveillut. Niinpä tein listaa toivomuksista ja pian minulla olikin jo käsissäni mieluisa ja odotettu paketti. Paketissa oli juuri sellaiset pipot, joita olin hakenutkin ja kivana piristyksenä vielä kaksi muuta mainospipoa. Toiseen mustaan pipoon on tehty painatus heijastinvärillä, joten näkyvyys pimeässä on taattu. Tämä on mielestäni erittäin hyvä asia, sillä itseltä ainakin silloin tällöin jää se heijastin ihan muualle kun takkiin roikkumaan.
  Pipot ovat olleet nyt pari viikkoa kovalla koetuksella koiramaailman eri haasteissa kuin myös ihan päivittäisissä askareissa. Mieheni on testannut harmaata pipoa ja minä muita. Olin kyllä positiivisesti yllättynyt eritoten siitä, miten painatukset ovat toteutettu. Kaapista löytyy tällä hetkellä jotain vanhempia painatuksella varustettuja pipoja, joiden kuviot ovat alkaneet jo pienen käytön jälkeen halkeilemaan. Nämä vaikuttavat laadukkailta.
Pipojen saapumisen jälkeen alkoivat myös kasvattieni omistajat kiinnostumaan kennelin nimellä varustetusta piposta ja sainkin jo melkoisen määrän tilauksia sen suhteen. Täytyypä siis tehdä "tiimipipoista" isompi tilaus. Pipot ovat hinta-laatu suhteeltaan erinomaisia ja kun nettikaupassa surffaa, niin ostoskoriin saattaa jäädä enemmän kuin yksi pipo. Sen verran kivoja kuvia ja tekstejä on mahdollisuus saada. Mikäli pipo omalla kuvalla tai tekstillä kiinnostaa, niin yhteys vain tähtituotteeseen ja suunnittelemaan!

Tässä vielä lainaus yrityksen nettisivuilta:

"Pipo on loistava tapa saada esim. yrityksen nimi ja logo näkyville toisin kuin esim. t-paidat,  jotka usein ovat piilossa muun vaatetuksen alla. Valmistamme yrityksille omat pipot omilla logoilla tai nimellä, joihin voi myös painaa yhteystietoja, kuten nettiosoitteen.
Jokainen yrityspipo on valmistettu kotimaisena käsityönä laadukkaista trikookankaista, jotka sopivat täydellisesti hengittävyyden sekä joustavuuden vuoksi työhön ja vapaa-aikaan. Pipot suunnitellaan tarkasti asiakkaan toiveiden mukaan. Valmiista piposta toimitetaan koevedos asiakkaalle hyväksyttäväksi ennen varsinaisen erän valmistusta. Käytössämme on useita värivaihtoehtoja niin kankaissa kuin painotuotteissa."


Kiitos Tähtituote!


2 kommenttia:

  1. Valokuvaajana voin sanoa, että eniten harmaita hiuksia ja jälkikäsittelyä tuottavat juuri logot. Usein turhaa photoshop työtä teettävät juuri pipot ja päällystakit. Viisasta toisin olisi pitää pipon jossa on omat logot, toisen yrityksen sijasta.

    VastaaPoista
  2. Tuo kennelnimi pipo kuvineen on kiva! :) reeniliiviin haluaisin valkosen silhuetin. Ehkä jossain vaiheessa tilautan. ;)
    www.valkoisetpaimenet.blogspot.com

    VastaaPoista