maanantai 12. toukokuuta 2014

Viikko synnytykseen

Synnytykseen on tosiaan viikon verran ja jännitys tiivistyy ihan päivä päivältä. Vatsa on pudonnut selvästi alas ja meno alkaa käydä hitaaksi. Ruokahalu ei ole kadonnut minnekään, päinvastoin se on jotain uskomatonta.. Jos neiti huomaa jollain olevan makupaloja, niin sen eteen voi esittää vaikka kokonaisen BH-kaavion! Tein ihan mielenvirkistyksen toivossa tänään tunnaria ja voi kun se meni hienosti! Keskittyminen oli juuri sitä, mitä ollaan pitkään jo haettu. Oikeat kapulat löytyi hetkessä ja luovutuskin oli erittäin mallikkaan näköinen. Hyvä me!
On tuo koira kyllä melko ovela.. pienelle lenkille ei juurikaan piittaa enää lähteä, mutta rallittelee lelujen kanssa takapihalla aina, kun pääsee ulos. Läheisyydenkaipuu on myös ihan käsin kosketeltavissa. Usein Vilma katsoo ensin sivusilmällä sänkyä, jossa makaan ja sitten ottaa sellaisen ilmeen josta ei vaan voi kieltäytyä. Joten tervetuloa vain viereen nukkumaan <3

Pentujen liikkeet ovat ihan täysin tunnettavissa ja jopa nähtävissä Vilman maatessa kyljellään. Jotenkin tuntuu, että yhdessä kohdassa on sellainenkin vipeltäjä, että pyörii kaiken aikaa ja joka suuntaan! Vilma ei piittaa yli-innokkaasta tutkijasta, vaan makoilee nauttien silmät kiinni.

Pentulaatikko valmistui tosiaan pari päivää sitten ja sitä ollaan jo ahkerasti testattu. Vilma makoilee sielä ajoittain ja on sisustanut sen jo omilla leluillaan. Pehmopossu on ihan ehdoton ja uskon, että sekin pääsee seuraamaan synnytystä melko läheltä. Isäni auttoi pentulaatikon teossa ja voi jestas, että siitä tuli hieno! Sisäreunoilta puuttuvat vielä rimat, mutta muuten on valmista.

Oli ihan pakko tehdä siihen itse vähän omaa luonnosta. Mitäs tykkäätte?10 kommenttia:

 1. On kyllä kaunis koira! Hienon pentulaatikon kyllä olette taikoneet. Paljon tsemppiä molemmille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon! Laatikosta tuli kyllä paljon hienompi, mitä luonnos suttupaperilla :)

   Poista
 2. Voi eiiih! Tuntuu kuin astutuspostauksestakin olisi vasta niin vähän aikaa ja viikko enää synnytykseen... Kyllä se aika lentää! Teidän pentulaatikko on todella hieno ja tuo valkkarikuva kyljessä on ihan ykkönen!

  Täällä yksi valkkarifani jännittää sormet ristissä teidän puolesta :)
  http://mustantiikerinelamaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aika tuntuu rientävän aivan hurjaa vauhtia ja vajaan kahden vuoden takainen unelma alkaa nähdä päivänvalon <3 Valkkarikuva on ihan uniikki, sillä se on tehty Vilman omasta kuvasta. Nyt niitä on kaksi, toinen peilikuvana tätä ensimmäistä vastapäätä :)

   Poista
 3. Hieno pentulaatikko! Ja joko se aika meni, voi että. Pian siellä vipeltää pieniä Vilmoja. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oon kyllä niin tyytyväinen siihen myös itse :) Univelat tulee olemaan kyllä seuraavien viikkojen ajan melkoiset, mutta tätä on niin paljon odotettu ettei se haittaa!

   Poista
 4. Tosi makee pentuboxi! Kiva idea laittaa siihen vähän kuvaakin (: Onnee ja tsemppiä viimeiselle kantoviikolle ja synnytykseen! (:

  VastaaPoista
 5. Ihana pentulaatikko on kyllä! Onnea pienokaisten johdosta näin jälkikäteen, toivotaan että katras on terve ja onnistunut. Suloisia olivat pentukuvat <3

  VastaaPoista