lauantai 17. toukokuuta 2014

Pientä näperrystä odotuksen keskellä

Synnytyksen odottaminen alkaa käydä liian jännittäväksi, joten päätin tekaista muutamalle kaverille tilaustyönä supergrip taluttimet treeneihin. Samalla valmistui myös synteettinen beta talutin. On muuten todella jännää materiaalia tuo beta! Tässä vähän infoa kyseisestä materiaalista:

"Beta-nauha hylkii likaa ja hikeä. Nauha ei jähmety kovalla pakkasella vaan pysyy taipuisana. Se ei haperru tai kuivu vanhetessaan eikä mene rikki hankauksesta. Beta-nauha ei homehdu, murru/säröile tai kerää hajuja itseensä. Se on vähän painavampaa kuin nylonnauha, mutta silti kevyttä.
Beta ei vaadi välttämättä ollenkaan huoltoa, mutta tarvittaessa sen voi pestä vaikka pesukoneessa. Nauha puhdistuu kuitenkin helposti jo huuhtelemalla, tarvittaessa sitä voi vähän hangata."

Vilmalla alkaa olo käydä tuskaiseksi, mutta ruoka maistuu edelleen hyvin. Öisin pitää useammin käydä tarpeilla ja vettä juodaan paljon. Pääsääntöisesti se vain nukkuu kaiken päivää, mutta innostuu ajoittain leikkimään leluillaan. Tänään on vuorokausi 58, joten eiköhän tässä pian ala jotain tapahtua. Lämpöjen mittauksen aloitin muutama päivä sitten ja nekin on vielä ihan normaalilla tasolla. Ihanaa, kun niin moni elää tässä meidän jännityksessä mukana ja kyselevät ahkerasti Vilman vointia. Ehkäpä jo seuraava postaus voisi olla ilmoitus ilotapahtumasta ;) 4 kommenttia:

 1. Eikä noiden grippien värejä! Haluu haluu haluuu! Mistä oot ostanu tota grippiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsin itsekin! Nämä supergripit ostin paikallisesta ompelutarvikeliikkeestä. Normaalia grippiä näytti olevan ainakin Antassun nettikaupassa :)

   Poista
 2. Voi että! Täälä kans tosi innoissaan teidän kummankin puolesta! :) voi sitä tassujen töminää, kun jalat alkaa kantaa. Alkuviikot taasen ihanaa ininää ja mutinaa ♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ollaan kyllä nyt niin täpinöissään, että varmaan pitää alkaa jo hiukan rauhoittumaan :D

   Poista