lauantai 11. tammikuuta 2014

Infoa kerrakseen!

Ihan ensin SUPER ISO KIITOS kaikille meitä seuranneille, viikko sitten tuli täyteen 10 000 sivun klikkausta! Vau! Kaikista huvittavinta on se, että blogin seurannan mukaan ulkomailta tulee jo 100 klikkauksen verran viikossa. Lukijoitakin on taas tullut kivasti lisää, joka kerta toisensa jälkeen lisää inspiraatiota tämän kaiken suhteen!

Sitten se uuden vuoden yllätys! Meillä on häikäisevän upea, uusi ulkoasu! Mitäs tykkäätte? Suuret kiitokset Roosalle :)

Viime aikoina on tapahtunut monenlaista mm. mätsäreitä, koirakavereita, treeniä yms. Aloitan siitä, kun kävimme jokin aika sitten pyörähtämässä Seinäjoen Hurtta-hallilla mätsäreissä. Isoja koiria oli todella paljon. Tälläkään kertaa sieltä ei tarvinnut ilman palkintoja lähteä, vaan tuloksena oli SIN2! Vilma tuntuu olevan aina kovin innoissaan, kun pussista löytyy joku uusi lelu. Niitä kun meillä vielä olekaan.. :D

Investoin joulun jälkeen omaan kameraani Nissin Di600 salaman tarkoituksena opetella sisäkuvaus sen verran hyvin, että pääsisi pyörähtämään jopa studiossa. Salama osoittautui erittäin hyväksi ostokseksi!
Koirakavereitakin on treffattu monena päivänä niin peltorallin kun treeninkin merkeissä. Lähdimme eräänä aamuna Teijaa ja Herttaa tapaamaan, jolloin otettiin ensin esineruutua ja sitten koirat sai painia pellolla. Esineruutu oli kyllä jotain uskomattoman hyvää, vein esineen takarajalle niin, että Vilma näki. Sitten käsky ja koira lähti kun ammus! Toi hyvällä vauhdilla esineen käteen asti. Sitten Teija vei esineen ja käänsin Vilman katseen muualle. Samalla tavalla ampaisi metsään ja etsi esineen nopeasti ja toi sen minulle. Tähän oli erittäin hyvä lopettaa!


Pitkästä aikaa otettiin tokotreeniä monena päivänä viikossa ja sehän sopi neiti valkoiselle! Sille tekee selvästi pieni tauko hyvää. Maanantaina seuraaminen oli hyvää ja onneksi saatiin se videolle. Keskiviikkona seuraaminen ei ollut yhtään enää niin hyvää. Koiran katse harhaili ihan missä sattuu ja käskyt tuntui kaikuvan täysin kuuroille korville.. aargh! No jos jotain positiivista voidaan tästä asiasta etsiä, niin Vilma todennäköisesti aloittelee juoksuja. Kaverin mäyräkoirauros oli asiasta samaa mieltä!
Otin itseäni niskasta kiinni ja väsäsin siitä paremmasta treenistä videon, jonka tekemiseen menetin hermot moneen kertaan, mutta se kannatti! Tässä videota meidän treenaamisesta, enjoy!


8 kommenttia:

 1. Vikkinä, saat tuon youtube videon tähän isommaksi, kun otat youtuben kautta jaa - upota - valitse videon koko - kopioi linkki - bloggiriin ja kun kirjoitat tekstiä, kopioi toi linkki html osioon ja voit sen jälkeen kirjoittaa tekstin kuten normaalisti. :)

  Mahtoikohan tuosta ymmärtää. :D

  VastaaPoista
 2. toi oli hyvä 'keksintö' mennä jääkiekkokaukaloon päästämään koiran vapaaksi! vai pääseekö koira sieltä hyppäämään... :/ en uskoisi.. itselläni podlahanskipentu ja ei pysy pihassa niin toi olis varmaankin hyvä paikka päästää vapaaksi ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kaukalo oli kyllä hyvä teenipaikka! Mutta nyt kun tuli pakkaset, niin sinne tehdään jää. Aidat oli kumminkin sen verran korkeita, ettei Vilmalla ainakaan käynyt mielessä pompata sieltä pois :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kamera on Canon EOS 50D ja siihen objektiivi eläinkuvaukseen 70-200mm f/4L IS USM. Muotokuvissa käytän kiinteää 50mm f/1,8 :)

   Poista