sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Videoita meidän tekemisistä!

Olen vihdoin ja viimein saanut aikaan meistä kunnon videoita.. aikaa ei mennytkään kuin kolme vuotta!
Päällimäisenä syynä on tainnut olla se, että kunnon videokameraa ei ole ollut käytettävissä. No nyt oli ja tyytyväinen olin videoiden laatuunkin. Olemme kuvanneet Vilmasta erilaisia videoita sen arjesta, treeneistä, liikkeistä yms, joten videoiden perusteella luonnetestipisteet jäävät omasta mielestäni täysin omaan arvoonsa.. tulta ja tappuraa nimittäin löytyy vaikka naapurille jakaa! Tai sitten meistä on kisahistorian aikana vain tullut niin kovapäinen parivaljakko, että taisteluhalua on tullut molemmin puolin! :D Siirsin videot suoraan kamerasta YouTubeen, joten niitä ei ole mitenkään leikattu.. tarvetta olisi ollut monessakin kohdassa, mutta en jaksanut alkaa kikkailemaan niiden kanssa.

Käykääpä muuten kurkkaamassa meidän KOTISIVUJA, jonne on tehty jonkin verran muutoksia vähän jokaiselle osa-aluelle. Päivitin tietoja meistä ja uudistelin tekstin osalta vähän kaikkia juttuja. Samat videot, jotka tähän linkitän, niin ovat näkyvissä myös kotisivuilla.

Sitten vielä eräs mainitsemisen arvoinen asia! Vilma on Valkoisenpaimenkoirayhdistyksen Tokovalkkari sijalla 10! Pääsimme juuri ja juuri sille listalle, josta jo viimeksi mainitsin. Aika kiva fiilis <3

Mutta mennäänpä itse asiaan, eli niihin videoihin:

1.) Vilma Tokoseminaarissa (opetellaan noudon nopeampaa palautusta)

2.) Pientä hömpötystä

3.) Armotonta taistelua!

4.) Taistelu jatkuu saalistaen

5.) Näin Vilma ottaa vastaan uudet ihmiset

6.) Kaikki haetaan mistä ja milloin vain!

7.) Vilman liikkeet (pyörällä ei yleensä juoksuteta asfaltilla. Tuo tie oli ainut sula tuolloin)

8.) Koirakaverin kanssa painimista

Olkaapa hyvät! Ette voi ainakaan sanoa, ettenkö olisi edes yrittänyt kuvata kaikenlaista :D

Ai oliks tää sun paikkas?!

2 kommenttia: