sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Superhyviä koekuulumisia!

Palkintopossu!
Jep, tokon AVO-luokka on kaikesta jännityksestä huolimatta korkattu ja voin kertoa etten ole koskaan
jännittänyt niin paljoa.. mikä piru siinä on, kun kisajännitys iskee aina niin kovana päälle? Koira osaa ja ohjaajakin osaa jo nyt jotain, eli ei pitäisi olla mitään hätää. Nyt jännitykseen taisi olla syynä kilpaileminen vaativammassa luokassa. Treeneissä Vilma tekee tasaista työtä ja tekninen osaaminen onkin se koiran paras juttu.
 Ensimmäinen koe oli 16.3 Maalahden Berra-areenalla, eli halli oli ennestään tuttu. Avoimessa luokassa kilpaili 6 koirakkoa ja taso oli suht kova. Paikkamakuu jännitti kyllä melkoisesti, sillä aikaisemmin ei olla päästy treenaamaan vieraiden koirien kanssa. No hyvinhän se meni, koira meni nopeasti maahan ja otti melkoisen lunkisti koko makuun. No täydethän siitä pamahti! :D Tässä vielä osa-alueittain pisteet, tuomarina Veijo Kinnunen:

Paikalla makaaminen 10
Seuraaminen taluttimetta 9½
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 0 (Siis mitäh!? Meidän varmin liike ikinä ja piti antaa 3 käskyä.. huoh)
Luoksetulo 5 (hiippaili pysäytyksen jälkeen)
Seisominen seuraamisen yhteydessä 10
Noutaminen 6½ (kapulaa on niiiin kiva tiputella) 
Kauko-ohjaus 7½ (ei noussut ensimmäisellä käskyllä istumaan) 
Estehyppy 7½ (jostain kumman syystä ei voinut istua esteen taa kunnolla) 
Kokonaisvaikutus 8½

Tulos: AVO2 143p. sij.5/6.

Tuolla tuloksella ei paljon hurrata, mutta ensimmäinen on aina se ensimmäinen! Mutta katsokaapa mitä toinen koe toi tullessaan ;) Toinen avoimen luokan koe oli 23.3 Mustasaaressa ja sinne lähdettiin jo paljon rennommin mielin. Kisajännitys ei ollut läheskään niin paha ja sen huomasi myös koirasta, joka oli melkoisen intopiukea jo autossa! Kisat järjestettiin hiekkapohjaisessa kasvihuoneessa, jossa oli TODELLA kuuma! Vilmakin läähätteli jo hetken hallissa olon jälkeen sen näköisesti, että turkkia on 10kg liikaa.. Koe onnistui aivan täysin yli odotusten, joten olen niiiiin hurjan ylpeä mun taitavasta tokokoirastani <3 Tässä osa-alueet, tuomarina Ilkka Sten:

Paikalla makaaminen 10
Seuraaminen taluttimetta 9½
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9
Luoksetulo 7 (No joo.. ei pysähtynyt heti käskyn saatuaan)
Seisominen seuraamisen yhteydessä 10
Noutaminen 9
Kauko-ohjaus 9
Estehyppy 9
Kokonaisvaikutus 10

Tulos: AVO1 181p, sij.1/8 +KP!!

Olisin ollut täysin tyytyväinen pelkkään ykköseen, mutta luokkavoitto oli jotain aivan uskomattoman hienoa! Pyttyjä, ruusukkeita, leluja ja luita oli melkoinen kasa palkinnoksi! Ei se tie TK2:ksi nyt enää näytäkkään niin ylitsepääsemättömältä ;)

Tälläinen tulos sai aikaan melkoisen paljon itseluottamusta kesän kokeisiin. Nyt seuraavaksi otetaan tähtäimeen 9.5 oleva BH-koe ja sen jälkeen mitä todennäköisemmin Kokkolaan 25.5 tokokokeeseen. Kalenterissa on paljon kaikenlaista mukavaa tekemistä koko kesäksi, joten vapaa-ajasta ei varmaankaan tule olemaan puutetta ;)

Meidän Team TreeniTrio siivosi koko palkintopöydän Kauhavalle! Kaksi luokkavoittoa ja kaikki kolme palkintosijoille ei ole ollenkaan amatööritreenareilta huono saavutus! Tämän myötä voin kai alkaa sanoa meitä ammattitreenareiksi, koska amatöörit ei näin hyviä tuloksia tee ;) Sintti ja Marianna voittivat ALO-luokkansa ja samalla Sintistä tuli TK1, onnea!! :) Turo ja Teija vetivät hekin ykkösen, joka olikin toinen ykkönen heidän riviin. Yhtä huutaisi vielä!

Vilma vähän päälle 3v. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti