torstai 7. maaliskuuta 2013

Ahkeruus palkittiin - Vilmasta vuoden 2012 tokokoira!

Ihan ensimmäisenä, käykäähän lukemassa sivun oikeassa reunassa Musch Barf -bannerista meidän kertomus raakaruokinnasta ja äänestäkää, mikäli teksti mielestäsi osui ja upposi!

Sitten varsinaiseen aiheeseen, eli eilistä päivää oli odotettu rakot kourissa jo monta kuukautta ja samalla jännitetty sitä, että kuka mahdetaan kruunata ja mistä osa-alueesta. Kauhavan Kennelkerho ry nimittäin järjesti vuosikokouksen, jossa palkittiin menneen vuoden menestyjiä tokon, agilityn, näyttelyiden sekä PK:n taitajista. Kauaa ei tarvinnut jännityksessä olla, kun eteen ojennettiin kokouksen esityslista, jossa komeili niin hienosti Vilman nimi Vuoden Tokokoirana!! Palkintopysti oli ehkäpä yksi hienoimmista, mikä meidän palkintokaappia tällä hetkellä koristaa. Lisäksi saatiin 10€ arvoinen lahjakortti Musti&Mirriin. En voinut enää ylpeämpi olla, sillä ette uskokaan miten paljon aikaa me ollaan kulutettu treenikentällä piiskurina ja piiskattavina.. niin ja oli sää mikä tahansa. Voisi jopa sanoa, että siinä sivussa muu sosiaalinen elämä on painunut vähän niinkuin taka-alalle. Jotenkin meidän taloudessa ajoittain kommentti "Mä lähden likkojen kans treenaamaan!" on jo muodostunut hupaisan ärsyttäväksi, johon vastataan jotain muminan tyylistä :D Onneksi mua ja mun harrastusta eläinten parissa ymmärretään täysin, koska siitä ne kaikkein isoimmat voimavarat tulee arjen jaksamiseen.
  Otimme osaa myös Valkoisenpaimenkoirayhdistyksen Vuoden Tokokoira -kisaan, mutta sieltä ei tarvitse pyttyjä odotella, sillä niin paljon valkoisia on kilpaillut menestyksekkäästi viime vuonna. Jos edes listalle päästään, niin olen todella tyytyväinen!

Taisipa siinä eilisessä kokouksessa niinkin käydä, että liityin johtokunnan jäseneksi ja siinä samalla otin vastuulleni pentukurssin pitämisen tulevana keväänä. Mikäpä siinä, mukavaa vaihtelua tämän niin totisen treenaamisen rinnalle! Mistäpä sitä tietää, vaikka pentukuume iskisi ;)Eikä siinä vielä kaikki palkintohehkutus, sillä meidän treeniryhmä sai toisenkin vuoden menestyjän, nimittäin Sintistä kruunattiin vuoden Palveluskoira! Onnea Marianna&Sintti :)

Dobechester Corinda

Pentukursseista puheenollen, väläyttelin jonkin aikaa sitten hieman salamyhkäisesti meidän uudesta treenitrion jäsenestä. Teija päätti hankkia saksanpaimenkoira nartun harrastuskaveriksi, jonka kanssa pääsee toivottavasti pidemmälle kuin Turon, jonka terveysongelmat ovat aktiivisen harrastamisen esteenä. Uusi tulokas on mahdottoman suloinen "Hertta" oikealta nimeltään Eigen Karolina. Lisää Hertan ja Turon arjesta voi lukea koirien omilta sivuilta *KLIK*

Eigen Karolina 10vko © Teija Syynimaa
Ensimmäiset yhteistreenit! © Teija Syynimaa

5 kommenttia: