keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Tästä ei treenaaminen enää parane!

Vilma treenihallilla
Uuden vuoden lupaukseni blogin aktiivisemmasta päivittämisestä alkaa nyt...ihan oikeasti! Hienoja uutisia heti tähän alkuun, saamme tässä jossain vaiheessa ihan uuden ulkoasun, jippii! Sen verran paljastetaan, että uusi ilme tulee olemaan paljon "aktiivisemman" näköinen nykyiseen verrattuna ;)

Sitten treeniuutisiin, joita onkin taas kerääntynyt melkoinen liuta.. Treenitriomme käy omien aktiivisten pihatreenien lisäksi Lakeuden Kennelkerhon sisähallissa treenaamassa tulevia maaliskuun hallikisoja silmällä pitäen. Vilma toimii hallissa ja vieläpä tekonurmella täysin moitteettomasti ja tekemisen meininkiä ei puutu!
  Perusseuraamista ollaan hiottu tiiviimmäksi käännösten yhteydessä ja hienosti tuo alkaa sujua. Noutoon ja luoksetuloihin ollan saatu kivasti myös vauhtia. Uusi kummajainen tulee olemaan AVO:n kokeessa paikkamakuu, jossa ohjaajat menevät piiloon. Tämä kyseinen liike menee jo yllättävän hyvin, tosin Vilman pienet alkuvinkumiset ärsyttää.. sekin on onneksi vähenemään päin, kun se tietää että tulen kumminkin pian takaisin.


Vilma, Turo ja Sintti <3


Joskus oikein jään miettimään sitä, miten mahtava treeniporukka meillä onkaan.. ilman kahta muuta kovapäätä koirineen olisin kai pelkkä sunnuntailenkkeilijä lihavan koiran kanssa.. :D Saan treenaamisesta, Vilmasta ja näistä samanhenkisistä ystävistäni niin hyvän mielen, että sen turvin saa hekotella vielä kaksi seuraavaa päivää! Kiitos naiset <3

Nyt superuutisia, joista olen niiiin iloinen etten meinaa housuissani pysyä.. Lähdemme Mariannan kanssa kera koirien tulevana lauantaina SDY -pohjanmaan alajaoston järjestämään kaksipäiväiseen TOKOseminaariin Maalahden Berra-areenalle, jossa tarkoituksena on treenata tottista pienryhmissä upeiden ammattilaisohjaajien opissa!! Omat pienryhmämme alkavat la ja su aikaisin aamulla ja sitten loppupäivän ajan päästään seuraamaan muita pienryhmiä :) En malta millään odottaa viikonloppua, kameran akut on jo ladattu ja videokamerakin valmiina jatkojohtoineen!
Yritän saada pian seminaarin jälkeen blogiin kaiken mahdollisen, jota irti vain sain.

Tässä vähän treenikuvia hallilta:


 Marianna ja Sintti
  
Teija ja Turo
Teija ja Turo"Hei levoton tyttö mä oon heikkona suhun ja säkin vähän kai muhun <3"

PS. Meidän treenitrio kasvaa viikon päästä yhdellä koiravauvalla... se jää vielä salaisuudeksi kenelle se tulee ja minkälainen ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti