tiistai 1. toukokuuta 2012

Saalisleikkejä, tokoilua ja hulvatonta vappukivaa!

Aamulla herätessäni päätin, että tänään teen kyllä Vilman kanssa kaikenlaista kivaa oman vapaapäiväni kunniaksi. Kaunis auringonpaiste, mittarissa +10 astetta, kamera ja iloinen hännänheiluttaja.. päivä ei voisi mennä siis pieleen! Kuvia tulikin räpsittyä aika kiitettävästi neidin joka kulmasta, mutta minkäs teet kun harrastus toimii ihan intohimona ja kohde on mitä parhain ;)

Onnistuneet treenit takana!
Aloitimme hommat saalisleikeillä, joissa Juho toimi maalimiehenä ja melkoisesti näytti rooli tuottavan töitä patukassa kaikin voimin roikkuvan koiran kanssa. Vilma kävi ensimmäisen patukkaan tarttumisen jälkeen jo aivan ylikierroksilla, mutta malttoi hienosti perusasennon kautta lähteä käskyn saatuaan uudenmman kerran patukkaan kiinni. Irrotukset sujuivat myös oikein kivasti. Patukalla palkkaaminen oli aivan yybersuperia ja Vilma teki kunnolla töitä saaliin "tappamisen" suhteen :D Hienosti se palautti patukan minulle eteen ja siirtyi perusasentoon. Muutaman kerran jälkeen lähdimme tekemään tokoharjoitteita, sillä Vilma on parhaimmillaan kunnon lämmittelyn jälkeen. Seuraaminen sujui oikein kivasti, samoin liikkeestä maahanmeno, joka oli kerrankin tarpeeksi nopea! Luoksetulo oli myös nopea ja Vilma kierti todella tiiviisti takaani perusasentoon. Paikkamakuuta ei viitsitty kokeilla, koska Vilma oli edelleen patukkahommista melkoinen sähköjänis. Estehyppy toimii moitteettomasti nyt kun Vilma tajuaa jäädä odottamaan esteen taakse nätisti. Periaatteessa siis koira tekee mallikkaasti kaikki ALO:n liikkeet, mutta ohjaaja on vielä sen verran amatööri, että taitaa ne möllit kutsua ennen koetta! :D Oman seuramme tokotreenit alkavat näillä näkymin toukokuussa, joten sieltä käydään hakemassa rutiinia liikkeisiin.

Tässä päivän kuvasatoa:

Alkulämpöjä patukan kanssaSaaliin "tappaminen" :D
Tulossa luovuttamaan patukkaa

Luoksetulossa oli vauhtia!

1 kommentti:

  1. voi wau! en voi muuta sanoa. niin kaunis kaunis valkkarineiti tämä on kyllä että huh.. et arvaakkaan kuin suuri on mun valkkarikuume tällähetkellä.. ennen en välittänyt koko rodusta ja nykyään tölläisin näitä aina :-D niin raukkaus <3 heti beussien jälkeen tosin :-D

    VastaaPoista