sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Koira osana hyvinvointia

Oletko valmis tekemään työtä sen eteen, että voit nauttia elämästä ja niistä asioista, joiden avulla jaksat? Kysymys tuntuu olevan kovinkin ajankohtainen monen ihmisen arjessa. Puhutaanpa sitten ihan mistä asioista vain, niin joillekin onnellisuus on materiaali, toisille rauhalliset kävelyt metsissä. Kukin täällä tallaa tavallaan ja on oppinut mistä ammentaa voimaa arkeensa.

Välillä sitä täytyy hellittää kiireen keskellä ja miettiä omaa jaksamistaan. Vaikka kiire ja stressi ei välttämättä näy päälle, niin silti keho tarvitsee pienen paussin. On etsittävä ne asiat, joita lähtee mielellään tekemään ja joista tulee hyvä olo. Näitä asioita itselle ovat ehdottomasti koirat ja valokuvaus yhdistettynä ulkoiluun. Toki moni muukin asia tekee onnelliseksi, mutta jos mietin ihan arkea, niin näillä pötkii pitkälle. Ennen kun lähden iltavuoroon, niin joka aamu koirien kanssa on vietetty tunti jos toinenkin ulkona leikkien ja pitäen hauskaa. Sitten kun itse lähden töihin, niin koirat jäävät kotiin tyytyväisinä nukkumaan. Arkeni olisi todella tylsää ilman koiria ja niiden kanssa viettämääni aikaa näin harrastuspuolta miettiessä. Ehkä sillekin on jokin järkevä syy, etteivät nämä iloiset veijarit osaa puhua. Niiden kanssa on opittava viestimään ihan eri tasolla ja kun kerran siinä onnistuu, niin pienikin ele kertoo jo oman tarinansa koiran ja omistajan välillä. Ehkäpä siksi niistä onkin tullut niin tärkeä osa ihmisten hyvinvointia.

Panta käteen ja kumpikin koira tietää, mitä tapahtuu seuraavaksi. Iloinen haukahtelu alkaa ja autoa kohti sännätään hurjaa vauhtia. Nyt pääsee tekemään jotain! Mihin ikinä menenkään, niin aina on kaksi varjoa seuraamassa ja pitämässä huolen, että tästäkin reissusta tulee hauskaa yhdessä.
Alla kuvia, josta välittyy enemmän, kuin tuhat sanaa.

"Suurin menestys elämässä on,
että saa tehdä sitä
mitä eniten rakastaa"


5 kommenttia:

 1. Upeita kuvia ja onnea Alman hienosta näyttelysaavutuksesta ♥ vastaile, kun ehdit blogini kysymys haasteeseen: http://rexgameplayer.blogspot.fi/2015/04/vastaukset-haasteeseen-ja-uudet.html hyvää kevään jatkoa! t. Kaisu ja Rex :)

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia! Teenpä tuon haasteen tässä pikimmiten, sillä kysymykset oli hyviä :) Kivaa kevään jatkoa myös teille!

  VastaaPoista
 3. Sinulla on hieno blogi! Upeita kuvia ja aivan ihanat koirat ♥ :))

  http://moments--to--remember.blogspot.fi/

  VastaaPoista