lauantai 7. helmikuuta 2015

Muutosten tuulet puhaltaa

Viikot ja ihan viime päivät ovat olleet kovin inspiroivia, sillä monenlaista uutta ja ihmeellistä on luvassa. Blogi kokee pirteän muodonmuutoksen ja minulle ihan uutena juttuna mukaan kuvioihin astelevat mitä mainioimmat sponsorit, mm. Nutrolin, Berra, Tähtituote ja Nimilaatat! Pääsen tekemään yhteistyötä mukavien ja ennen kaikkea samanhenkisten ihmisten parissa, joille koirat ja niiden ohella harrastajat ovat tärkeässä asemassa. Edellä mainitut tahot kiinnostavat itseä myös kovasti, joten lähdin ilomielin toteuttamaan yhteistyötä. Yhteistyöhön lähdettiin osittain sattumalta ja osittain ihan halusta kokeilla jotain uutta. Lähitulevaisuudessa luvassa on siis kattavasti tuotetestauksia, esittelyjä ja vaikka mitä muuta kivaa, joten olkaahan kuulolla.


Koirien kanssa ollaan taas käyty menneellä viikolla hallilla vähän hömpöttämässä. Ketjupannan kilahdus saa kumpaaankin koiraan eloa ja autolle rynnätään varsinaista pupuloikkaa. Tietävät siis, että töihin ollaan menossa. Vilma on tehnyt voittajan liikkeitä ja pian saan alkaa ketjuttamaan liikkeitä enemmän yhteen ilman, että palkka tulee jokaisen liikkeen jälkeen. Palkkausta muuttamalla Vilmaan on saatu enemmän terävyyttä ja sen työskentely on iloisempaa. Nyt kun se ei tiedä koska palkka tulee ja missä tilanteessa, niin sen tarkkaavaisuus pysyy paremmin yllä.
  Alma kävi viime keskiviikkona taas maalimiehen kanssa leikkimässä ja parannusta viime kertaan oli se, että leikkiminen oli varmempaa sekä haukku jotenkin pontevampaa. Nyt tehtiin kaksi kierrosta ja kummallakin vähän heräteltiin viettejä. Hyvin lähti saalistamaan ja halusi patukkaa kyllä enemmän kun viime kerralla. Keskittyminen herpaantui pikkukaverilta aina silloin tällöin, mutta maalimies oli kumminkin se paljon kiinnostavampi juttu. Tällä kertaa Alma ei juurikaan katsellut minun päälleni, vaan teki töitä itsenäisemmin. Viime kerralla tuntui kyselevän, että saako haukkua tai saako tuon miehen kanssa mennä leikkimään. Nyt Alma kantoi myös kummallakin kertaa patukan autoon saakka, hyvä merkki siis!
Ilmoitin meidät Alman kanssa Kisatottista & Hallintaa -ryhmään, vaikka ryhmän nimi meidän tapauksessa johtaa vähän metsään. Ryhmää vetää erittäin pätevä ohjaaja, jonka oppeihin halusin kovasti päästä. No niinpä päästiin ja eilen oli ensimmäinen kerta. Kaksi kierrosta tehtiin ja ensimmäisellä kierroksella leikitin ja tein pientä seuruuta ohjaajan nähden. Seuraavan kierroksen tarkoitus oli puuttua ongelmakohtiin ja kyllähän niitäkin löytyi. Onneksi löytyi, sillä miten muuten voi oppia ja olla tulevaisuudessa parempi ohjaaja. Kierroksen teemana meillä oli kainalopalkan opetus. Ensin leikkiä ja sitten zup ja patukka kainaloon. Hyvin Alma ymmärsi mistä on kyse ja seurasi hienosti. Hyvä mieli jäi treeneistä! Vilma tulee mukaan seuraavalla kerralla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti