tiistai 10. helmikuuta 2015

Karkuri kotiin pienellä vaivalla

Toteutettu yhteistyössä Nimilaatat.com kanssa.

Nykyään saa lukea paljon niinkin kurjasta aiheesta kun lemmikin katoaminen. Lemmikki on voinut säikähtää tai vain päästä erinäisistä syistä omistajaltaan karkuun. Onneksi tänä päivänä moni koira ja kissa on sirutettu, mutta niitäkin karkureita on tullut kohdattua, joilla sirua ei ole. Tämä vaikeuttaa huomattavasti omistajan löytymistä. Itse eläimen löytäjänä toivoisin löytäväni siitä pannan ja siinä kiinni olevan laatan tai jonkin muun vastaavan, mistä omistajan yhteystiedot löytyisivät. Löydetyt eläimet, joilta ei löydy minkäälaista yhteystietoa, päätyvät koiratarhoille ja sieläkään niitä ei voida pitää kun sen rajallisen ajan. Olen ollut tutustumassa pariinkin löytöeläintaloon ja vaikka sielä eläimistä huolehditaankin resurssien sallimissa puitteissa, niin en ikään toivoisi koirani päätyvän sellaiseen oman huolimattomuuteni vuoksi. Pidän kumminkin erittäin hyvänä asiana sitä, että löytöeläimille on omat paikkansa, jonne ne voidaan toimittaa odottamaan omistajan löytymistä. On olemassa kumminkin pienempiäkin paikkakuntia, joissa sirunlukija voi löytyä pitkienkin matkojen päästä. Silloin jokin muu tunnistetieto on erittäin tärkeä. Onneksi olen saanut olla todistamassa monta onnellista loppua, jolloin koira oli varustettu asianmukaisesti katoamisen varalta ja pääsi turvallisesti kotiin. Tästä syystä meillä koirat ovat sirujen lisäksi varustettu kätevillä nimilaatoilla, joista tulee ilmi koiran nimi ja omistajan puhelinnumero. Kaiken käytännöllisyyden lisäksi laatat ovat kauniita ja koristavat kivasti pantaa tai vaikkapa valjaita.

Sain eilen blogiyhteistyön seurauksena Nimilaatta.com nimiseltä yritykseltä kummallekin koiralle erittäin kauniit nimilaatat. Valinnanvaraa kyseisen yrityksen verkkokaupassa on sen verran paljon, että sopivien laattojen valitsemiseen meni tovi jos toinenkin. Laattoja löytyi monella eri värillä, koolla, muodolla ja kaiverruksenkin oli mahdollista saada usealla eri fontilla. Hevosharrastajana huomasin ilokseni, että myös hevosten riimuihin oli saatavana kaiverruksella varustettuja nimilaattoja, hienoa! Nimilaatat tarjoaa asiakkailleen Suomen suurimman ja keuneimman valikoiman nimilaattoja sekä toimittaa kaikki tuotteet suoraan omasta varastosta nopeasti ja luotettavasti.

Valitsin kummallekin koiralle isot pyöreät laatat, sillä ne näyttivät miellyttäviltä. Alma sai egolleen sopivat timantit, kun taas Vilmalle otettiin vähän hillitympää.
Alman laatan malli kulkee nimellä Glamour ja sen etupuolella on kaunis timanttireunus sekä kaiverrus ja takapuolella oma puhelinnumeroni. Laatta on laadukkaan tuntuinen käteen sekä laatan mukana tullut rengas tuntuu jämäkältä. Kiinnittäminen pantaan oli helppoa ja rengas ei vääntyillyt mitenkään.

Vilman laatta on rosterilla pinnoitettua messinkiä ja tästä johtuen hiukan Alman laattaa kevyempi. Tämän laatan erikoisuus on siinä, että kaiverrettu teksti hapetetaan, joten teksti muuttuu tummaksi ja se näkyy todella hyvin. Kaiverrus tehdään kahteen kertaan, joten kaiverruksen jälki on erittäin siisti. Myös Vilman laatan mukana tullut rengas oli jämäkän tuntuinen ja kinnitys sujui helposti. Laatat toimitettiin laadukkaan oloisessa suojapussissa.

Hoitakaahan tekin lemmikeillenne tunnistetiedot kuntoon, sillä koskaan ei tiedä milloin se oma kissa tai koira päättää lähteä omille teilleen. Pieni vaiva, suuri hyöty. Mikäli ne asiat ovat kunnossa, niin sitten sekä lemmikin että omistajan arkea voi ilostuttaa näillä kauniilla laatoilla. Itse olen kovin tyytyväinen laattojen laatuun sekä kaiverrukseen. Niinpä laatat koristavat tyttöjen pantoja ja minä omistajana saan olla turvallisin mielin.

Kiitos Nimilaatat yhteistyöstä sekä laadukkaista tuotteistanne unohtamatta nopeaa toimitusta!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti