maanantai 29. joulukuuta 2014

Pentutapaaminen

Viikko sitten tuli mieleen, että olisi kiva järjestää pieni leikkihetki sisarusten kesken. Siltä istumalta ilmoittelinkin omassa fb-ryhmässämme asiasta ja ei mennyt aikaakaan, kun ilmoittautuneita alkoi jo olemaan. Ihanaa, miten aktiivisia kasvattien omistajat ovat! Tällä kertaa mukana oli pennut tästä läheltä, mutta toivottavasti kesällä järjestettävässä virallisessa pentutapaamisessa olisi mukana mahdollisimman paljon pentuja. Olen jo vähän alkanut miettimään tulevaa tapaamista ja sen sisältöä. Olisi kiva ottaa joku ulkopuolinen kouluttaja ja tehdä kaikenlaista kivaa yhdessä. Se kivan pitäminen tosin tältä porukalta varmasti onnistuu!

Mutta aiheeseen.. eli meitä oli eilen ilahduttamassa kummatkin pojat DS Argent Warrior "Rio" ja DS Aeon Dream "Pyry". Tyttöjen osan hoiti DS Amazing Starlight "Sera" ja Alma. Vilma oli ihan silmin nähden iloinen lastensa näkemisestä, se hyppi innoissaan pitkin pihaa ja lähti heti leikkeihin mukaan. Aluksi se tosin teki kaikille selväksi, että kuka tällä tontilla määrää, mutta sen jälkeen se oli menoa. Revittiin palloja, taisteltiin naruista ja kepeistä sekä ajettiin toisia takaa.
Kovasti odotin varsinkin poikien näkemistä, sillä kuvista päätellen nekin ovat alkaneet aikuistumaan. Rio oli selvästi isompi ja leveämpi, kun Pyry, mutta kumpikin jo niin maskuliinisia. Pyryllä oli upeat liikkeet ja sen avoin luonne teki vaikutuksen. Seraa on aina ihana nähdä sillä sen iloisuus ja avoimuus on jotain niin hienoa. Se välillä laittoi jopa poikia kuriin ja lähti sitten tyynen rauhallisesti leikkimään palloilla. Siinä jäi isot pojat vähän hämilleen. Alma tuttuun tapaan tyrkytti leluja kaikille ja haastoi kavereita vetoleikkeihin. Sitten kun vetoleikit loppui, niin alkoi takaa-ajot. Alma tuntuu nauttivan ihan suunnattomasti, kun joku juoksee sen perässä.
Jokainen pentu tuntui tietävän mihin ne olivat tulleet. Samat puskat heiluivat, kun kesälläkin ja jokainen tontin nurkka oli niille tuttu. Oli ihana huomata, että edelleen ne tunsivat koko meidän perheen ja tulivat usein rapsuteltaviksi.

Tässä kuvia eilisen päivän menosta!

Pyry, Alma ja Sera

Rio ja Pyry

Sera, Alma, Pyry, Rio ja Vilma

Vilma ja Sera

Pyry, Sera ja Rio

Rio

Rio

Pyry

Vilma ja Rio

Rio ja Pyry

Vilma ja Sera

Vilma, Sera ja Pyry

Sera

Pyry ja Rio

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Kyllä nuo valkkarit on söpöjä koiria, itsekin sellaisesta haaveilen! :)

  http://vuonna2014.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Me ei tiedetty mitään pentutreffeistä. Nyt harmittaa kovasti. Olisin tullut Deltan kanssa mielelläni. Me tullaan kesällä ehdottomasti mukaan!!! T: Rusana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Treffit järjestettiin pikaisella aikataululla, joten paikalla oli vain kaikki lähialueen pennut.

   Poista
 3. Kiitos mukavasta leikkihetkestä, tehokasta oli, Rio nukkui loppuillan :)

  VastaaPoista
 4. Millä asetuksillä kuvailet? Siis aivan järjettömän upeita kuvia ja erittäin tarkkoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asetukset vaihtuu niin usein kun kuvattava kohdekin, mutta pääsääntöisesti kuvailen asetuksella AV ja teen siihen itse tarvittavat säädöt sään ja olosuhteiden mukaan. Kokeilemalla eri asetuksia ja rohkeasti vain kuvailemalla oppii parhaiten :)

   Poista