perjantai 26. syyskuuta 2014

100 lukijaa!

Sadan lukijan raja on mennyt rikki, aivan huikeaa! Kiva todeta, että vuosi toisensa jälkeen meidän arki jaksaa ihmisiä kiinnostaa. Upeaa on myös se, että joka viikko tulee uusia lukijoita ja seurannan kautta blogin klikkaukset ovat koko ajan nousussa. Blogi listattiin viime viikolla myös pet.webin yhdeksi kiinnostavimmista koirablogeista. Listalla oli viisi blogia. Tämäkin siis vielä kaupan päälle, mukavaa!

Tämän kunniaksi teen toivepostauksen jostain lukijoiden valitsemasta aiheesta. Nyt siis miettimään, mistä haluat kuulla lisää tai haluatko kuulla jostain sellaisesta, josta en vielä ole kirjoittanut?Monia varmaan kiinnostaa tietää, että miltä mahtaa muut pentuset tällä hetkellä näyttää. Meitä kävi tällä viikolla ilahduttamassa Minnan ja Artun kanssa suloinen neiti Dancing Spirit Ardent Touch "Roxy". Roxy oli ihan kun Vilma pienenä, niin narttumaisen kaunis! Luonteeltaan vielä hiukan ujo neiti leikki kumminkin mieheni sakemannimixin sekä Alman kanssa sujuvasti. Oli ihanaa huomata, että kasvattaja ja perheen muu väki tunnistettiin ihan selvästi, Roxy hyppäsi oitis kaikkien syliin ja pesi kasvot moneen kertaan. Vilman käytös sen sijaan ärsytti, sillä se teettelee juoksuja.. merkkailua on ihan jatkuvasti ja karvoja nostellaan lenkillä. Vilma murahteli Roxyn ollessa lähellä, joten päätin laittaa sen häkkiin mököttämään. Turha pelotella pentua, kun vastapuoli on noin hapan. Vilman käytös Almaakin kohtaan on välillä melkoista katsottavaa, lasta kuritetaan oikein kunnolla ja lelut viedään äkkiä kakaran suusta muuhun piiloon. Almalla on kyllä iso osuus asiaan, sillä äidin ärsyttäminen on parasta mitä se tietää. Kauhulla vaan odotan, että minkälainen draamakuningatar Vilmasta tulee juoksujen aikaan.. huoh!

Tässä kumminkin kuvia kauniista Roxysta


5 kommenttia:

 1. Mua kiinnostaisi tietää teidän tyypillisestä päivästä, mitä tapahtuu ja milloin jne :)

  VastaaPoista
 2. Roxy on kyllä kaunis! :) Komppaan Jennin ehdotusta teidän tyypillisestä päivästä!

  Blogissani on myös haaste, jos sellaiseen kiinnostaa tarttua. :)
  http://laumaelajat.blogspot.fi/2014/09/haaste-ikimuistoinen-hetkeni.html

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä, kiinnostaa ihan älyttömästi ihan tavallinen arki. :)

  Ja taidanpa alkaa tätä blogia seurailla! Olen todella ihastunut valkoisiin, ja luulen että siinä on potentiaalinen rotu mulle, joten vielä ennen oman koiran hankintaa - johon menee vielä jokunen vuosi - haluan perehtyä valkkareihin mahdollisimman hyvin. Siksi oikeastaan tajusinkin etsiä valkkariblogin seurattavaksi.

  VastaaPoista
 4. Kiitos ideoista! Suurella todennäköisyydellä tulen toteuttamaan tuos postauksen ihan normaalista arkipäivästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla arjesta ja miten mahdutte asumaan 3 koiran kanssa :)

   Poista