torstai 29. toukokuuta 2014

Pennut 1 vkoa

Pentujen ensimmäinen viikko on mennyt kuinkas muutenkaan, kuin nukkuen ja syöden. Kaikki pennut ovat tuplanneet syntymäpainonsa ja ovat erittäin virkeitä jokainen. Kaikki imevät ahnaasti maitoa, jota Vilma-äidillä riittää hyvin jokaiselle. Vilmalla on ollut jälkipolttoja jonkin verran ja sen myötä myös jonkin verran levottomuutta. Onneksi nämäkin oireet ovat selvästi vähenemään päin.

Pennuissa on havaittavissa selvästi jo eroja luonteissa. Joku on paljon omissa oloissaan, joku taas on koko ajan sakin keskipisteenä. Äänenkäytössä on myös eroja, sillä toinen huutaa huomattavasti vaativammin kuin toinen. Ulkonäöllisesti pennuissa on myös huomattavissa eroja esim. päässä ja kuonossa. Kaikille on tullut kaunis musta pigmentti huuliin, kirsuun ja tassuihin. Pienistä koiravauvoista on tullut myös kovin karvaisia!

Bio Sensor ohjelmaa pennuille on tehty päivittäin ja Vilman ilmeet ovat olleet kyllä näkemisen arvoisia. Vilma sietää hyvin pentujen käsittelyn, mutta kun pentu kiljuu otteessani, niin mammalle meinaa iskeä pieni hätä. Tämän jälkeen olenkin laittanut Vilman aina ulos siksi aikaa, ettei luule mitään kauheuksia. Pennut kasvavat hurjaa vauhtia ja sitä mukaa myös liike pentulaatikossa lisääntyy!


Edelleen yksi tyttöpentu etsii sitä omaa ja rakastavaa kotia <3

TYTÖT 1 VKO

POJAT 1 VKO
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti