torstai 24. huhtikuuta 2014

Meille tulee pentuja!

Tiistainen ultra toi tullessaan mahtavia uutisia: Vilma on tiineenä!!

Olin tiistaina aamuvuorossa ja päivä tuntui kuin matelevan eteenpäin, koska odotin ihan rakot kourissa tulevaa ultraa, joka oli työpäiväni päätteeksi. Lähdin töistä päästyäni hakemaan Vilmaa kotoa ja pian olimmekin jo eläinlääkärin odotustilassa. Laitoin Vilman puntariin ja painoa oli tullut n.1,5kg lisää viime punnituksesta, joka otettiin ennen juoksuja. Eläinlääkäri tunnusteli Vilman vatsaa ja sanoi, että mahaa näkyy, mutta vielä aika pienesti. Tässä vaiheessa alkoi vähän jännittämään, että mitä jos se ei olisikaan.. Vatsan alta ajeltiin karvat pois ja laitettiin antura iholle. Siellähän niitä pikkuisia näkyi heti! Kukin sievästi sielä rivissä ja yhtä päästiin tarkkailemaan hiukan lähemminkin. Eihän siinä muuta voinut, kun muutaman kyyneleen tirauttaa silkasta onnesta! Eläinlääkäri arvioi nähneensä noin viisi pentua, mutta mahdollisesti enemmänkin. Nyt siis jää yllätykseksi, että miten monta neiti päättää pyöräyttää. Tuttavan narttu ultrattiin ja eläinlääkäri näki kolme pentua. Tämä kyseinen narttu synnytti loppujen lopuksi seitsemän.

Vatsa ja kasvavat nisät ovat ilmestyneet nyt ihan parin päivän aikana ja ruokahalu on aivan valtava.. kaikki syödään, mikä ei edestä pakene. Uusi penturuokakin on maistunut Vilmalle hyvin ja vatsa on myös pysynyt kunnossa. Nutrolinin pentuöljyä on syötetty astutuksesta lähtien ja ruokavalio on pidetty muutenkin laadukkaana kaikin mahdollisin puolin.
10 kommenttia:

 1. Täällä kovasti uutisia odoteltiin, onnea ihan hurjasti!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt vaan toivotaan, että kaikki sujuisi loppuun asti hyvin! :)

   Poista
 2. Onnea jään mielenkiinnolla seuraamaan pentuhöpinää.! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pysyisi vain itse housuissaan tämän jännityksen alla :D

   Poista
 3. Ihania uutisia :) Oon jonkin aikaa seurannut blogiasi ja vaikken teitä tunnekkaan niin silti jännittänyt mukana. :) Toivottavasti kaikki menee yhtä hienosti kuin tähänkin asti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että jännität mukana! :) Kaikki on tosiaan mennyt kuin oppikirjasta, joten toivon hartaasti, että loppukin olisi yhtä helppoa. Vilma tuntuu onneksi voivan hyvin ja on iloinen oma itsensä :)

   Poista
 4. Oi ihanaa! Onnea odotukseen :)

  VastaaPoista
 5. Se kävi helposti! Onnea odotukseen! Täällä jännitetään taustalla, hengessä mukana :)
  -Emmi S
  emmiinks.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Onnea ja jaksamista odotukseen! (:

  VastaaPoista
 7. Meilläkin on valkoinen (toki eri rotua ja laumanvartiakoira:D) mutta tää sun blohi on ihan superhyvä !! (: toivottavasti vilmalla menee kaikki loppuun asti hyvin ja pennuista terveitä (:

  VastaaPoista