perjantai 12. heinäkuuta 2013

Rentoilua mökkimaisemissa

Heitä, heitä!
Mitään sen erikoisempia meille ei kuulu, joten siksi mitään raportoitavaakaan ei ole moneen viikkoon ollut.. lähinnä ollaan keskitytty vaan rentoutumaan ja nauttimaan kesästä :)
Vilma voi erittäin hyvin siihen nähden, miten huonona se oli kesäkuun alussa. Ruokahalu on palannut, turkki kasvaa hurjaa vauhtia ja ennen kaikkea se elämänilo on tullut moninkertaisena takaisin <3 Treenaaminenkin sujuu jo ihan täysipainotteisesti ja koiran silmistä paistaa silkka tekemisen meininki ja miellyttämisen halu.. ah, ihana koira!

Kävimme muutama viikko tuon Vilman sairastumisen jälkeen kokeessa, joka oli ERITTÄIN typerästi tehty.. eihän Vilma jaksanut pitkäkestoisesti tehdä töitä, vaikka oli jo huomattavasti parempi alkutilanteeseen nähden. Se koe meni penkin alle tuloksella AVO3. Jos jotain hyvää pitää siitä kokeesta muistella, niin löytyi ainakin se vikalista, jota parannellaan sitten kotona.. onhan tässä koko loppukesä aikaa metsästää ne kaksi 1-tulosta ;)
Seuraavaksi meidät näkee tokoilemassa Ilmajoella 17.7 ja Vöyrillä 2.8.

Nyt ollaan tehty paljon esineruutuja ja käyty jäljellä. Hienosti koira suoriutuu ruudussa ja nenä toimii täysin moitteettomasti jäljellä. Ilmaisun kuivaharjoituksia tehdään usein ennen iltaruokaa, jolloin heitän tikun vähän matkan päähän ja sanon "etsi!", jolloin Vilma menee maahan ja tikku jää etujalkojen väliin, fiksu mimmi!

Sitten terveysuutisia; Vilma kävi kesäkuun lopussa silmäpeilauksessa ja tuloksena jälleen terveet silmät, jipii! 

P.S  Meillä olisi ensi kevääksi jännittäviä suunnitelmia,,, mutta paljastan ne vasta hiukan myöhemmin ;)

Tässä kesäisiä kuvia meidän mökiltä, jossa olemme viettäneet paljon aikaa uiden ja nauttien luonnon rauhasta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti