perjantai 19. heinäkuuta 2013

Omin pikku kätösin!

Olen jo jonkin aikaa ihaillut ihmisten omin käsin tehtyjä koiran kaulapantoja.. erityisesti nahkaiset ovat kiinnostaneet. Joskus vuonna yks ja kaks tein ihan perus fleecestä ja koristenarusta muutaman ruman koevedoksen, mutta se innostus sitten jotenkin jäi  yhtä nopeaa kun oli tullutkin.
Nyt otin itseäni niskasta kiinni ja tilasin nahkoja, koristenauhoja, renkaita, ketjuja, kankaita, niittejä, strasseja, metallisia pistolukkoja, solkia yms. mitä vaan kuvitella saattaa ja tein kuin teinkin ensimmäisen nahkatyöni! Ja olen jopa täysin tyytyväinen sen ulkonäköön! :) Nyt taitaakin ostoslistalle mennä seuraavaksi uusi, tuhdimpi ompelukone, koska sen verran hauska harrastus tämä on, että sellainen on ihan pakko hankkia.

Tämä kyseinen pehmonahkapanta sopii Vilmalle todella hyvin värinsä puolesta. Eipä sitä tiedä, jos vaikka tulevaisuudessa tekisi noita muutaman ihan myyntiinkin. Tulevassa tuotannossa on ainakin seuraavaksi tuloillaan ihan kangaspantaa fleecevuorella ja kaikenlaista soveltamista, mitä ikinä päähäni juolahtaakaan.

Mitä mieltä olette pannasta, onnistuinko? Entä oletteko koskaan itse tehneet koirillenne pantoja? :)


2 kommenttia: