maanantai 22. heinäkuuta 2013

Annoin pikkusormen ja se vei koko käden

Niin.. otsikko kuvaa aika kattavasti sen, mitä olen koko viikonlopun tehnyt. Olo on kuin pikkutytöllä, joka on juuri saanut uuden nuken ja ei halua luopua siitä missään tilanteessa.. näin voisin kuvailla viikonlopun tunnelmia ompelukoneen ääressä. Uusia ideoita syntyy sitä mukaa, kun pantoja valmistuu. Eilinen päivä meni suurin piirtein ihan kokonaan pantoja suunnitellessa ja uusia materiaalitilauksia tehdessä.

Voiko ihminen tulla näin onnelliseksi jostain oman käden jättämästä jäljestä..? -Kyllä voi ja mikä parasta, ne tulevat sille kaikkein tärkeimmälle <3

2 kommenttia:

  1. Onpa hienon näköisiä pantoja. :) Itse olen myös useamman vuoden haaveillut pantojen tekemisestä, mutten ole vieläkään tarttunut tuumasta toimeen. Mistä olet ostanut tarvikkeet pantojen tekoon? Ompeletko nahkaa tavallisella koneella ja neulalla, vai tarvitseeko olla erityinen neula tms?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tilaan melkein kaikki tarvikkeet Antassusta, josta saa kaiken millä pääsee alkuun. Ohuemman nahan ompelu sujuu normaalillakin koneella, mutta nahkaneulaa on hyvä käyttää. Paksumpaan nahkaan tarvitsee teollisuuskoneen tai sitten ompelee käsin naskalin kanssa. Rohkeasti vain kokeilemaan, niin oppii parhaiten :)

      Poista