perjantai 10. toukokuuta 2013

BH-koe hyväksytty!

Nyt se on tehty.. nimittäin haettu yksi titteli lisää! Jihuu!

Koe oli 9.5 helatorstaina paikassa Isokyrö. Aamulla satoi niin ettei meinannut eteensä nähdä.. maha kippurassa sai koko päivän odottaa, että sade edes hiukan hellittäisi. Koe oli iltakoe ja alkoi klo.18.00. Onneksi Marianna lähti mukaan ja jakeli pitkin koetta rohkaisevia neuvojaan. Liekö sen vuoksi oma jännittäminen jäi ja pystyin keskittymään meidän suoritukseen ihan täysin! Koe meni yli odotusten lukuunottamatta muutamia pieniä teknisiä virheitä, jotka ohjaaja olisi paremmalla työllä saanut suoritettua puhtaasti.. no olen enemmän kun tyytyväinen osa-alueiden arvosteluihin! Koe pidettiin nurmipohjalla, jollaisella ei olla kertaakaan treenattu.. koska mieleen ei tullut kertaakaan, että tuo koe voisi edes olla sellaisella :D No oli ja vieläpä sateen jäljiltä todella märkä.
  Arvoin itselleni kilpailunumeroksi numeron 5. Eli viimeinen.. jesh. No meille ei ollut loppujen lopuksi paria, koska yksi koirakko perui tulonsa..joten saatiin pariksi 0-koira, joka oli ylläri ylläri urosvalkkari! Upea uros oli Jasin Cool River Camu. Vilmahan oli ihan onnesta soikea, kun näki valkoisen koiran. Muut koirat eivät kiinnostaneet yhtään. Me jäätiin ensin suorittamaan ja toinen valkea meni paikkamakuuseen. Vilma oli jo ensimmäisistä askeleista lähtien iloinen ja terävä! Se teki niin hienoa työtä, että en voisi olla siitä enää ylpeämpi.. varsinkin sateisissa olosuhteissa ja nurmipohjalla! <3


Kuva napattu videolta.

Kuva napattu videolta.

BH-pinssi!

Tuomarin (Raija Tuomisto) kommentit kokeesta:

Koira on melko osaava jo ja sitä ohjataan täsmällisesti.

Kytkettynä seuraaminen: Koira lähtee seuraamaan innokkaasti, pitää hyvin paikkansa koko suorituksen ajan. Seuraa tiiviisti. Koira ei istu henkilöryhmässä (Ryhmässä oleva nainen taisi haista liiiiian hyvälle ja istuminen unohtui :D). Muuten ei reagoi ryhmään.
Arvostelu: Erittäin hyvä

Vapaana seuraaminen: Koira edelleen innokas, tiivis, ei reagoi henkilöryhmään. Koira pitää paikkansa erittäin hyvin.
Arvostelu: Erinomainen

Istumisliike: Koira saisi istua aavistuksen nopeammin, pysyy rauhallisena paikallaan.
Arvostelu: Erinomainen

Maahanmeno & luoksetulo: Koira hiukan haistelee, kun ohjaaja jättää koiran maahan. Saisi tulla nopeammin luo. Eteentulo hiukan vino.
Arvostelu: Hyvä

Paikallaolo häiriön alaisena: Aavistuksen haistelee maata ja seuraa pariaan. Muutoin rauhallinen.
Arvostelu: Erittäin hyvä

Tottelevaisuusosuus: Hyväksytty!

Kaupinkiosuus oli myös melko simppeli juttu. Ensin käytiin pyörähtämässä henkilöryhmässä ja yhden tätykän kanssa juttelin, jolloin Vilma oli perusasennossa vieressäni. Ei reagoinut ihmisiin. Sitten lähdettiin kävelemään tietä pitkin ja meidän takaa tuli auto, joka avasi ikkunan ja jutteli jotain. Tähänkin Vilma täysin reagoimaton. Sitten käveltiin pyörätielle, jossa tuli koira, pyöräilijä ja rullaluistelija vastaan ja vielä takaa. Vilma käveli kun millä tahansa remmilenkillä, eli täysin rauhallinen. Sitten jätin sen paaluun kiinni ja menin itse nurkan taakse, jolloin Vilman ohi meni koira. Neiti lähinnä nuuski tolppaa ja jäi nätisti odottamaan minua. Siinä se.. Kotona oltiin klo.22.00, joten pitkä päivä oli takana.

Kaupunkiosuus Hyväksytty!


BH-KOE KOKONAISUUDESSAAN HYVÄKSYTTY!


Nyt suunnataan seuraavaksi SDY:n kevätleirille metsäjäljen pariin, jonka jälkeen kesäkuussa treenataan kaksi kertaa viikossa PK-tottista. Heinäkuussa alkaa esineruutu harjoitukset. Jos syksyllä uskaltaisi alkaa sitä JK1-koularia metsästämään ;)

Tämä laulu jäi erityisesti mieleen kotimatkalla radiota kuunnellessa! Mukavan rento päätös raskaalle päivälle :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti