perjantai 24. elokuuta 2012

Ei mitään niin pahaa, etteikö jotain hyvää!

Otsikko kertoo enemmän, kuin tuhat sanaa.. se kertoo juuri sen, miten pienet epäonnistumiset eivät ole meidän arkea horjuttaneet!

Käväistiin eilen Mariannan & Sintin ja Vilman kans Maalahdessa, PAWS:n järjestämässä epävirallisessa tokokokeessa, joka järjestettiin hienolla Top Canis areenalla. Se oli meidän debytointi hallikokeessa, joka meni kyllä selvästi yli odotusten! Vilma puhkui intoa heti kun astuttiin halliin sisälle, hieman omaa intohaukkuaan neiti ihmetteli, mutta pian leikittiin ihan täyspainoisesti -milläs muulla, kun sillä niin rakkaalla ja risaisella, sangen epämääräisellä pallolla :D

Koe sujui hyvin, erityisen onnellinen olen meidän maahanmenosta, joka sujui TODELLA mallikkaasti! Kokonaisuudessaan olin hurjan tyytyväinen koiran suorittamiseen ja ihan kiva tuloskin sieltä loppujen lopuksi tuli ;)

Luoksepäästävyys 10
Paikalla makaaminen 9
Seuraaminen kytkettynä 10
Seuraaminen taluttimetta 9½
Maahanmeno 9
Luoksetulo 10
Seisominen 10
Estehyppy 10
Kokonaisvaikutelma 10

ALO1 193p. sij 1/11!!

Niinhän siinä kävi, että Vilman kanssa korjattiin koko alokasluokan potti kotiin meidän parhaalla tuloksella! Eilinen toi mukanaan niin paljon itsevarmuutta sekä ohjaajalle ja koiralle, että entistä isommalla innolla lähdetään kohti uusia tavoitteita!

Olen niin hurjan iloinen noin reippaasta ja iloisesta treenikaverista <3


Vilma viime syksynä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti