torstai 15. joulukuuta 2011

Blogi avattu -vihdoinkin!

Vielä muutama kuukausi sitten olin sitä mieltä, että minustahan ei bloggaaja tule.. noh tässä sitä nyt nöyränä ollaan. Tulin loppujen lopuksi siihen tulokseen, että blogi toimii päivittäisten ja tärkeiden asioiden jakamiseen mielestäni paremmin, kuin esim.kotisivut. Blogi tulee sisältämään pääsääntöisesti postauksia Vilmasta, mutta suurella todennäköisyydellä teksteissä tulee esiintymään myös juttuja hevos -sekä valokuvausharrastuksistani ;)

Kerronpa vähän alustavia faktoja. Elikkäs Vilman kanssa tällä hetkellä treenaillaan tokossa ALO:n juttuja ja jos tahti jatkuu tälläisenä, niin hyvällä onnella meidät nähdään ensi kesänä virallisissa. Tässä taitaa kumminkin omistaja olla se, joka tarvitsee vielä valvovaa silmää treeneissä.. uutta kun tämä kaikki on. Ikä on tehnyt onneksi koiralle sen, että se jaksaa keskittyä paremmin, kontaktit ovat hyviä ja meininki iloista!
   Näyttelyharrastus on vienyt minut mennessään ihan totaalisesti. Vilma on ensimmäinen puhdasrotuinen koirani, joten senkin puolesta tässä aika vaiheessa vasta ollaan.. mutta yritystä on kyllä sitten senkin edestä! Tänä vuonna kävimme hakemassa 7 näyttelystä yhteensä 6x ERI, josta kaksi kertaa Vilma sijoittui luokkansa kärkeen. Vielä meille ei SA:ta ole suotu, sillä Vilma kehittyy näköjään melko hitaasti ja aikuisen koirat raamit odottavat ehkäpä vielä jonkun ajan päässä. Tyytyväinen olen tähän vuoteen ja siihen, miten Vilma ottaa vastaan uusia kokemuksia näyttelyreissuilla. Tuloksia voi käydä lukaisemassa meidän kotisivuilta (linkki vieressä).

Kovasti odottelemme pysyviä lumia, että päästäisiin kunnolla vetohommiin. Vetokoirana Vilma on kunnostautunut todella hienosti pienen alkujärkytyksen jälkeen. Valjaat kun eivät ole koskaan olleet niitä parhaita kamuja.. ne on Vilman mielestä alistavia ja inhottavia! :D  Pari kertaa viikossa pyritään käymään vetolenkillä, jolloin matkaa tulee yhteensä n.8km. Treenin ansiosta koira on alkanut saada lihasta ja tämän myötä liikkeetkin ovat vakiintuneet. Vielä kun saadaan karva kuntoon ja draivi esiin, niin voidaan lähteä hyvillä mielin Tuusniemen ryhmikseen helmikuussa ;)
1 kommentti: