tiistai 2. syyskuuta 2014

Pentutapaaminen

Tästä aiheesta oli tarkoitus kirjoittaa jo kauan aikaa sitten, mutta jotenkin se taas jäi. No mutta asiaan, järjestimme tosiaan epävirallisen pentutapaamisen muutama viikko sitten, johon osallistui lähellä asuvia pentuja ja pääpaino ihan leikkitreffeillä. Virallinen pentutapaaminen olisi tarkoitus järjestää sitten loppuvuodesta, jolloin olisi tarkoitus ihan treenailla jotain ja pitää hauskaa yhdessä.

Olin hurjan iloinen, että meille saapui näytille kummatkin pojat Pyry ja Rio sekä veikeä neiti Sera. Kylläpä pennut olivat kasvaneet! Kaikki niin hurjan avoimia ja mikä ihaninta, ne tunnistivat kasvattajan ihan selvästi. Kyllä siinä kyynel jos toinenkin taisi vierähtää poskelle. Vilma-äiti oli myös todella iloinen nähdessään lapsiaan. Heti se haastoi pentuja leikkimään ja kantoi palloa suussaan juosten pakoon pennut kintereillä. Vilma pesi vauvojaan vielä huolellisesti ja olisi siivonnut niitä vielä ihan liian pitkälle jätöksiä myöden. Alma oli selvästi sitä mieltä, että Sera on tarpeeksi kovapää nahistelemaan sen kanssa, joten neidit painivatkin melko rajusti. Välillä vein Almaa jo jäähylle portin toiselle puolelle. Pojilla tuntui olevan ihan omat juttunsa ja Rio kovisteli Pyryä jatkuvasti. Pyry ei kumminkaan kauaa tyytynyt kohtaloonsa, vaan antoi tulla samalla mitalla takaisin. Oli hauska nähdä miten pojat painivat toistensa kanssa! Ajoittain kaikki pennut juoksivat peräkkäin ympäri puskia ja repivät leluja.
  Päivä vaihtui iltaan ja tuloksena neljä väsynyttä pentua ja yksi äitikoira. Oli niin ihana nähdä miten jokainen pentu oli päässyt arvoiseensa kotiin ja vieläpä niin ihanien ihmisten hoiviin. Kiitos kivasta päivästä ihan jokaiselle! :)

Pyry ja Rio

Pyry ja Rio

Vilma, Sera ja Alma

Alma, Sera ja Vilma

Alma, Sera ja Vilma

Sera ja Alma

Rio

Rio

Upea Rio <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti