perjantai 25. heinäkuuta 2014

Kuriton kakara ja kalju mamma

Otsikossa tämän viikon teema ehdottomasti! Tässä muutamia kuvia, joita tuli napsittua parin viime viikon aikana. Kuten kuvista voi huomata, niin lapsikoiran korvat elävät ihan omaa elämäänsä koko ajan. Vilma-äiti sen sijaan on melkoisessa bikinikunnossa. Furminoin siitä viimeisetkin karvat pois pari päivää sitten. Toivon mukaan turkki kasvaa nyt entistä ehompana takaisin. Jotain hyvää tuosta karvattomuudesta on, sillä eipähän ainakaan ole niin kauhean kuuma.
  Ensimmäistä kertaa Vilma ärähti Almalla, kun tämä oli väkisin tunkemassa tissille. Vilma hermostui moisesta tunkeilusta ja hätisti toisen pois oikein ääntä käyttämällä. Hyvä niin, sillä Alma onkin sen verran kovapäinen, että tarvitsee aikuisen koiran ärähdystä aina välillä. Muuten parivaljakko tulee loistavasti toimeen ja niillä on hurjan hauskaa keskenään. Päivät kuluu painien ja leluilla leikkien. Myöhemmin nukkuvat lähekkäin sisällä takan edessä. Vilma on tosiaan ollut hiukan maissa pentujen lähdön jälkeen, mutta onneksi Alma viihdyttää mammaa usein.

Ensi viikonloppuna lähdenkin Minna Pättikankaan Pentuseminaariin ottamaan oppia Alman koulutukseen. Lähinnä haluan hakea varmuutta omaan ohjaamiseen ja ennen kaikkea oppia leikkimään pennun kanssa ja käyttämään niissä viettejä hyväkseni. Vilmaan päteneet koulutusmetodit aion ottaa käyttöön myös Almalla, koska olen ne hyväksi havainnut. Silti haluan vielä jotain uutta varsinkin tähän pikkupentuaikaan. Innolla odotan siis tulevaa viikonloppua!

Tässä kuvia:


3 kommenttia:

 1. Älyttömän kaunis parivaljakko sinulla. :) Onnea ja menestystä tulevaisuuteen sekä mukavaa syksyn odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentistasi! Tykkään kyllä hurjasti näistä kahdesta hömpästä :)Aurinkoista loppukesää myös sinulle!

   Poista
 2. Apua Vilma on tosiaan ihan naku :D no älyttömän hyvältähän se muuten näyttää ja näillä ilmoilla varmaan koirallekkin kivempi vaihtoehto :) ja Alma on aivan syötävän suloinen! Tekee paha pentukuumeelle.....:D

  VastaaPoista