perjantai 21. helmikuuta 2014

Titteleitä ropisee!

Niinkuin jo edellisessä postauksessa mainitsin, niin otimme Vilman kanssa osaa Kauhavan Kennelkerhon vuoden toko -ja palveluskoirakisaan. Viime vuonna Vilma korkkasi vuoden tokokoiran tittelin, mutta ei päässyt kilpailemaan muista titteleistä. Nyt suoritetulla BH:lla pääsimme myös kisaamaan vuoden palveluskoiran tittelistä. Yhdistyksessämme ei juurikaan ole palveluskoiralajien harrastajia, joten nytkin meitä oli vain kaksi, jotka olivat BH:n suorittaneet. Tällä toisella koiralla ei ollut PK-oikeuksia, joten se titteli tuli meille!! Lapuan Koiraharrastajat muistivat meitä myös lahjakortein viime vuoden BH ja TK2 titteleistä.
Nyt sitten katsotaan vielä, miten korkealle tänä vuonna Valkoisenpaimenkoirayhdistyksen listalla päästään vuoden tokokoiran suhteen. Viime vuonna sijoitus oli 10. Jännää! :)

 Vilma on Kauhavan Kennelkerhon vuoden 2013 Toko -ja Palveluskoira!!

Pentusuunnitelmien julkaisun myötä kotisivujen sekä blogin tilastot ovat nousseet pilviin.. ihan ulkomaita myöden! Kiva, kun ihmisiä kiinnostaa tälläisen ihan tavallisen tallaajan tekemiset. Kyselyitäkin on tullut melkoisesti, jotkut erittäin varteenotettavia. Olen vain vähän "kranttu" näiden kotiasioiden kanssa, enkä ole luvannut tähän mennessä kuin muutamalle kiinnostuneelle varman varauksen.

Tässä pientä videonpätkää esineruudusta ja keppileikeistä kaverin kanssa

 

2 kommenttia:

  1. Teidät on haastettu! :)

    Kurkkaa täältä: http://www.aadaoppii.blogspot.fi/2014/02/part-36.html

    VastaaPoista