lauantai 14. syyskuuta 2013

Hyvän mielen kimppatreenit

Jep, pidettiin viime tiistaina pitkästä aikaa kimppatreenit nyt kun kaikille kerrankin löytyi sopiva rako
treenata. Meidän treenitiimi on kasvanut jälleen yhdellä koirakolla, nimittäin siihen liittyi Reetta ja mäyräkoira Rambo, joiden tarkoitus olisi korkata tokon alokasluokka ensi kuussa. Toivotan Reetalle pitkää pinnaa ja huumorintajuista suhtautumista ;D

Otettiin ensin paikkamakuu Vilmalle, Sintille ja Rambolle. Teijan Hertta jäi vielä tässä vaiheessa pois. Koirat asemiin ja ohjaajat nurkan taakse.. vaan mitä tekee Vilma!!? Nousee ensimmäisen kerran elämässään paikkamakuussa istumaan.. aargh, sai kyllä koira kuulla kunniansa, jonka jälkeen makasi kun liimattu maassa. Usein pelkkä katse saa Vilman tajuamaan tekemänsä virheen. Sen lisäksi vielä suullinen huomautus ja käsimerkki maahan, niin johan alkoi onnistua. Treenasin kaikki AVOn liikkeet läpi ja päällimmäinen tunne oli lahna.. kyllä, erittäin veltto sellainen. Vilma oli kyllä aamulla ollut äitini kanssa lenkillä, joten taisi toiselta olla vähän voimat finaalissa. No onneksi sain lopetettua hyvään fiilikseen. Saatiin myös kivoja kuvia kaikista ja ennen kaikkea saatiin puhua taas liirumlaarumia kaikesta.. mieli ennen kaikkea rentoutuu näissä meidän treeneissä. Tässä pientä esittelyä meidän treeniryhmästä, joka on aika mielenkiintoinen..

 Essi - kameranainen henkeen ja vereen, 3kg:n zoomi aina mukana. Retkituoli unohtuu joka helkkarin kerta kotiin. Koira kammataan aina ennen treenejä. Rumana ei lähdetä mihinkään. Itkupilli ja hermorakenne miinuksella, josta johtuen muiden puhuttava lempeästi. Skodan kyytiin ei tulla myöskään likaisena, koira eikä ihminen.. ai lööv my skoda <3

Teija - Vannoutunut palveluskoiraharrastaja, jopa auto teipattu moisilla tarroilla. Saku on ainoa oikea koira.  Retkituoli, aski tupakkia ja juomapullo mukana. Teija ilman lippistä ja aurinkolaseja on kuin seepra ilman raitoja! Ai niin ja se tonnikala-makaroonisalaatti.. koskahan se ilmestyy treeneihin?

Marianna:  Retkituoli, aski tupakkia ja 0,5l kivennäisvesi pullo. Usein mustelmilla tai naarmuilla olevat kädet.. dobberin kun omistaa. Sintillä on vain kaksi kaulapantaa, varusteurheilua ei tueta. Koiran kampaa ei myöskään omista. Ajoittain nakitettu kuvaamaankin, jossa ihan jo pätevä tyyppi. Pelottava, kun sille päälle sattuu.. tällöin kannattaa alkaa treenaamaan tosissaan!

Meidän mottoja:

"Ei se siitä"

"Jos näet tunnelin päässä valoa, katsot väärään suuntaan"

"Parempi litra kusta housuissa, kuin desi päässä".

Tulinpa hyvälle tuulelle näistä kirjoituksista! :DD

Mutta asiaan.. otin sitten vielä tänään pienet kenraaliharkat huomista koetta ajatellen, jotka sujuivat todella kivasti! Voi kun moinen innostus ja tekemisen meininki tulisi myös huomenna esiin.. kyllä pitää oikeasti olla ohjaajassa iso vika, jos ryssii kaiken tuon tämän päiväisen. No toivotaan parasta, koska kovin moneen kokeeseen en enää tämän vuoden puolella ilmoita.

1 kommentti: